Torna la Setmana de la Ciència a Mons Observans el 20 de novembre

Enguany se celebra la 27a Setmana de la ciència i Mons Observans, com sempre, s’hi suma presentant una interessant activitat el dia 20 de novembre. Aprofitant l’holografia del terreny i el punt privilegiat d’observació on està assentat el jaciment es realitzarà un taller d’observació solar amb telescopi i de creació d’ulleres per poder visualitzar el sol de forma segura, conduït per Cosmik sl.

Es tracta d’una activitat familiar per gaudir de l’entorn, de l’astronomia i de la ciència en un marc de patrimoni històric i arqueològic que no us podeu perdre!

L’observació solar començarà a les 11 h en el recinte arqueològic i finalitzarà a les 14 h. Per tal de fer més fluida l’activitat i que tothom en pugui gaudir es faran dues sessions. La primera d’11h a 12:30 h i la segona de 12:30 a 14 h. Per poder assistir cal fer reserva prèvia en el formulari que podeu trobar en el següent enllaç http://www.monsobservans.cat/contacte/ , caldrà també que s’especifiqui en quin torn voleu assistir.

Us hi esperem!

 

Per més informació d’altres activitats de la setmana de la ciència: https://setmanaciencia.fundaciorecerca.cat/frontend/home.asp