Tardor - bolets a Can Tac贸

MONS OBSERVANS ENCETA LA NOVA TEMPORADA DE TARDOR

El diumenge 17 de setembre l’assentament rom脿 de Mons Observans tornar脿 a obrir les portes despr茅s del par猫ntesi estival. Des d’ara i fins al 29 d’octubre s’organitzaran visites guiades cada diumenge al mat铆 en l’horari habitual (d’11 h a 14 h). Aix铆 mateix, fins al 17 de desembre, coincidint amb el tercer diumenge de mes es faran visites teatralitzades i tallers destinats als infants i al p煤blic familiar. Els tallers s’aniran alternant mes a mes per renovar l’oferta cultural del jaciment.

A m茅s de les activitats regulars, aquesta nova temporada de tardor arriba plena de propostes engrescadores per a tots els p煤blics. El diumenge 8 d’octubre, coincidint amb les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya, el jaciment celebrar脿 els cinc anys d’obertura al p煤blic amb una jornada festiva que gaudir脿 de la participaci贸 de la colla gegantera de Montmel贸 i el seu general rom脿 Mal煤s, que ballar脿 per primera vegada a Mons Observans. La festa tamb茅 comptar脿 amb la col路laboraci贸 d’altres colles vallesanes com els diables de Montorn猫s i els Armats i les Vestals de Martorelles entre d’altres.

Les activitats continuaran durant els mesos de novembre i desembre amb la celebraci贸 de la Setmana de la Ci猫ncia 2017 (19 de novembre) i el Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat (3 de desembre).