presentació visitmuseum

MONS OBSERVANS A LA NOVA APP VISITMUSEUM

El dimecres 5 d’octubre a les 12 del migdia es va presentar al Museu de Badalona la nova aplicaci√≥ m√≤bil Visitmuseum, en la qual hi participen 229 equipaments muse√≠stics d’arreu del pa√≠s. La nova plataforma, destinada a totes les persones interessades en la cultura i el patrimoni en general i al p√ļblic estranger en particular, ofereix informaci√≥ sobre tots els equipaments muse√≠stics catalans en cinc idiomes diferents: catal√†, castell√†, aran√®s, franc√®s i angl√®s. Ha estat promoguda pels Departaments de Cultura i d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i finan√ßada √≠ntegrament amb l’impost sobre les estades en establiments tur√≠stics (taxa tur√≠stica).

Mons Observans gaudeix del seu propi espai a la plataforma, on s’hi pot trobar informaci√≥ general sobre el jaciment, la seva situaci√≥, els horaris i tarifes i les adreces de contacte per organitzar la visita. La nova app tamb√© cont√© informaci√≥ sobre les pintures murals romanes de primer estil pompei√† que es recuperaren al jaciment i que actualment es poden veure al Museu Municipal de Montmel√≥.

Visitmuseum √©s apte per a qualsevol dispositiu m√≤bil, ja siguin tel√®fons intel¬∑ligents o tauletes t√†ctils i √©s accessible de manera gratu√Įta des dels seg√ľents enlla√ßos:

Us convidem a passejar-hi!


FOTO: Acte de presentaci√≥ de la nova plataforma Visitmuseum presidit pel Director General de Turisme (Sr. Octavi Bono), el Director General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni (Sr. Jus√®p Boya) i la Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Badalona (Sra. Eul√†lia Sabater). Hi assistiren els directors i directores dels principals equipaments muse√≠stics de la prov√≠ncia de Barcelona.