mercat escapades 2018

EL MUSEU DE MONTMELÓ i MONS OBSERVANS AL MERCAT D’ESCAPADES

El dissabte 5 de maig el Museu Municipal de Montmeló i l’assentament romà Mons Observans participaran al Mercat d’Escapades de Barcelona per presentar les novetats de la programació de primavera – estiu d’enguany, entre les quals destaquen els actes de la Nit i el Dia Internacional dels Museus (maig), Mons Observans cap al tard (juny) i Nits d’Estiu a la Romana (juliol). El museu participarà a l’estand del Consell Comarcal del Vallès Oriental juntament amb altres museus i establiments turístics de la comarca com el Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu, el Museu Thermalia de Caldes de Montbui i l’Hotel Molí de la Torre de Bigues i Riells.

Mercat d’Escapades és un fira organitzada per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya que pretén ser un aparador de les activitats turístiques que es poden trobar a Catalunya. Se celebra al Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf) durant tot el cap de setmana. L’espai expositiu està dividit segons les principals destinacions turístiques del país (Costa Brava; Pirineus, Val d’Aran i Terres de Lleida; Terres de l’Ebre i Costa Daurada i Barcelona). El museu estarà a l’estand F4 de la destinació turística Barcelona tot el dissabte, des de les 11 del matí fins a les 9 del vespre.

A més de promocionar les activitats, el mateix dissabte, a la una del migdia, el Museu de Montmeló i Mons Observans també presentaran, a la carpa central del Mercat d’Escapades, un taller de jocs romans per a totes les edats intitulat “Els emperadors també hi jugaven”. Es tracta d’una de les novetats de la programació de 2018. El taller es tornarà a representar el dia 19 de maig al museu amb motiu de la Nit dels Museus i els dies 2 i 9 de juny a Mons Observans en el marc dels actes que s’organitzen per complementar el programa de visites Cap al tard. Us hi esperem!