mercat escapades 2018

EL MUSEU DE MONTMEL脫 i MONS OBSERVANS AL MERCAT D’ESCAPADES

El dissabte 5 de maig el Museu Municipal de Montmel贸 i l’assentament rom脿 Mons Observans participaran al Mercat d’Escapades de Barcelona per presentar les novetats de la programaci贸 de primavera 鈥 estiu d’enguany, entre les quals destaquen els actes de la Nit i el Dia Internacional dels Museus (maig), Mons Observans cap al tard (juny) i Nits d’Estiu a la Romana (juliol). El museu participar脿 a l’estand del Consell Comarcal del Vall猫s Oriental juntament amb altres museus i establiments tur铆stics de la comarca com el Museu Arxiu Tom脿s Balvey de Cardedeu, el Museu Thermalia de Caldes de Montbui i l’Hotel Mol铆 de la Torre de Bigues i Riells.

Mercat d’Escapades 茅s un fira organitzada per l’Ag猫ncia Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya que pret茅n ser un aparador de les activitats tur铆stiques que es poden trobar a Catalunya. Se celebra al Passeig Llu铆s Companys (Arc de Triomf) durant tot el cap de setmana. L’espai expositiu est脿 dividit segons les principals destinacions tur铆stiques del pa铆s (Costa Brava; Pirineus, Val d’Aran i Terres de Lleida; Terres de l’Ebre i Costa Daurada i Barcelona). El museu estar脿 a l’estand F4 de la destinaci贸 tur铆stica Barcelona tot el dissabte, des de les 11 del mat铆 fins a les 9 del vespre.

A m茅s de promocionar les activitats, el mateix dissabte, a la una del migdia, el Museu de Montmel贸 i Mons Observans tamb茅 presentaran, a la carpa central del Mercat d’Escapades, un taller de jocs romans per a totes les edats intitulat 鈥淓ls emperadors tamb茅 hi jugaven鈥. Es tracta d’una de les novetats de la programaci贸 de 2018. El taller es tornar脿 a representar el dia 19 de maig al museu amb motiu de la Nit dels Museus i els dies 2 i 9 de juny a Mons Observans en el marc dels actes que s’organitzen per complementar el programa de visites Cap al tard. Us hi esperem!