EL MUSEU DE MONTMEL脫 I L’ASSENTAMENT ROM脌 DE MONS OBSERVANS PARTICIPEN A LA MAGNA CELEBRATIO

Per segon any consecutiu el Museu Municipal de Montmel贸 i l’assentament rom脿 de Mons Observans han estat convidats a participar al festival rom脿 Magna Celebratio, que se celebra a la ciutat de Badalona entre els dies 24 i 27 d’abril. El festival, que enguany arriba a la seva desena edici贸, est脿 organitzat pel Museu de Badalona i, any rere any, s’ha anat consolidant com un dels festivals romans m茅s rellevants de Catalunya i de la pen铆nsula ib猫rica.

Els dissabte 26 i el diumenge 27 el festival acollir脿 un espai destinat a la promoci贸 dels principals museus del pa铆s que conserven fons d’猫poca romana. Aquest any hi seran presents el Museu d鈥橝rqueologia de Catalunya (MAC) en representaci贸 d鈥橝rqueoxarxa (la xarxa de museus i jaciments arqueol貌gics de Catalunya), el MAC-Emp煤ries, el Parc Arqueol貌gic de Guissona, el Museu de Montmel贸 i l’assentament rom脿 de Mons Observans, el Museu de Granollers, el Museu de Premi脿 de Mar i la Cella Vinaria de Tei脿. Tamb茅 hi ser脿 representada la Villa de la Olmeda, de Pal猫ncia i el Museu d鈥橝lmedinilla, de C貌rdova. Els estands dels museus estaran ubicats just davant del Museu de Badalona, al carrer del Pare Claret.

La celebraci贸 d’aquest festival us ofereix una oportunitat excel路lent per con猫ixer Badalona i per descobrir el seu museu (recentment remodelat) i els espais arqueol貌gics de l’antiga ciutat romana de Baetulo. Us hi esperem!