Desè aniversari del Mons Observans. Activitats programades per les Jornades Europees de Patrimoni del pròxim 9 d’octubre.

 

Ja fa deu anys de la primera obertura al públic. Moltes són les coses que han passat i són molts els bons records, i per això ho volem celebrar. És per això que en les actuals Jornades Europees de Patrimoni, el Mons Observans l’ha preparat ben grossa pel dia 9 d’octubre!

La jornada començarà a les 11 hores amb una visita teatralitzada a càrrec de Salvia Estalvia i Maximus Minimus, dos personatges molt peculiars que ens explicaran com era la vida a l’assentament fa més de dos mil anys. En acabar la visita l’Associació Cultural Evocati ens mostrarà com era la vida quotidiana d’un legionari romà, presentant diferents escenes que se solien repetir en els campaments militar.

Per concloure l’acte es farà una libació, conduïda per Hostum, a les divinitats per agrair els deu anys de Mons Observans i per demanar no deu, sinó molts més, per poder continuar amb la tasca de difondre i posar en valor el patrimoni i l’amor per la cultura.

Per cert, en motiu de l’aniversari inaugurem un nou logotip!

L’activitat esta pensada per a públic familiar i és totalment gratuïta. Cal, però, una inscripció prèvia que s’ha de fer en el formulari de  http://www.monsobservans.cat/contacte/

 

 

No us podeu perdre tot el que estem preparant!. Us hi esperem!