maqueta Mons Observans

ARRENCA LA TEMPORADA DE TARDOR

El diumenge 16 de setembre l’assentament romà de Mons Observans tornarà a obrir les portes després del parèntesi estival. Fins al 28 d’octubre s’organitzaran visites guiades cada diumenge al matí en l’horari habitual, d’11 a 14 hores. Així mateix, fins al 16 de desembre, cada tercer diumenge de mes es faran visites teatralitzades i tallers destinats als infants i al públic familiar. Els tallers s’aniran alternant mensualment per renovar l’oferta cultural del jaciment.

A més de les activitats regulars, aquesta nova temporada de tardor arriba plena de propostes engrescadores per a tots els públics. El diumenge 7 d’octubre, coincidint amb la celebració del cap de setmana ibèric, es representarà la visita teatralitzada “La mirada d’Akaïs”, en la qual una esclava ibera explica el praesidium romà de Mons Observans des del punt de vista de la civilització ibèrica que va desaparèixer a causa de la romanització. D’altra banda, el diumenge 14 d’octubre se celebraran les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya, amb una visita especial que, per segon any consecutiu, comptarà amb la participació de la colla d’Armats i Vestals de la veïna població de Martorelles.

Les activitats continuaran durant els mesos de novembre i desembre amb la celebració de la Setmana de la Ciència 2018 (18 de novembre) i el Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat (2 de desembre). Us hi esperem!